Specjalnością restauracji są sałatki, które stanowią lekkie danie obiadowe.
Nasze dania mięsne przygotowywane są na grillu oraz w piecu konwekcyjno-paro-
wym, dzięki czemu są soczyste i lekkostrawne.
    Dania z ryb z warzywami i grzybami łączą lekkość kuchni śródziemnomorskiej
z tradycyjna kuchnia polską.

    Na koniec deser - pieczona przez nas szarlotka na gorąco z lodami lub jeden
z pucharów lodowych.
Do tego kawa z ekspresu: Cappuccino, Latte, Espresso.
 
Do dyspozycji Państwa:
 
Sala restauracyjna na 55 miejsc z dwoma wydzielonymi lożami na kameralne
      przyjęcia (6 i 10 miejsc)
Taras na całej długości restauracji z 36 miejscami z widokiem na park
Klimatyzowana sala bankietowa dla 120 osób z oddzielnym wejściem. W razie
      potrzeby łączy się z salą restauracyjną, dzięki czemu możemy obsługiwać duże
      imprezy.
góra